Dobrodošli na novu web stranicu Plane Tehnike!

Poštovani klijenti, predstavljamo Vam novu web stranicu na kojoj ćete brzo i jednostavno moći pregledati naš asortiman, naručiti robu ili nas angažirati u svrhu realizacije najboljeg rješenja tehničke zaštite za Vas!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte, te očekujte brzu intervenciju naših stručnjaka!

 

Vaša Plane Tehnika

SUSTAV PROTUPROVALNE ZAŠTITE – Power Series Neo

Četiri protuprovalne centrale u rasponu kapaciteta 16-128 zona osiguravaju pouzdanost nizu instalacija sigurnosnih sustava u najzahtijevnijim aplikacijama. Ovi paneli u potpunosti se integriraju s velikim izborom PowerG uređaja koji se odlikuju jednostavnošću instalacije i pouzdanom radu. Širok raspon uređaja koristi najinovativnije tehnologije fokusirajući se na praktičnost, svestranost i vrhunske sposobnosti koje 2-smjerna bežična PowerG tehnologija nudi.  Široka paleta uređaja uključuje PowerG detektore pokreta, magnetne kontakte, bežične ključeve i druge sigurnosne uređaje kao što su detektori ugljičnog monoksida, dimni detektori, i sl.
Dizajnirani su da budu proširivi za buduće potrebe, sa širokim izborom dostupnih uređaja i pratećih programa za daljinsko upravljanje. Softverski paket prati podršku inovativnih karakteristika kao što su provjera alarma i udaljena dijagnostike.

 

Veliki izbor tipkovnica dizajniran posebno za jednostavnost korisnicima. Mogućnost odabira više jezika, uključujući i hrvatski.
PowerSeries Neo bežične tipkovnice su primarno korisničko sučelje ovog revolucionarnog hibridnog sustava. U skladu s PowerSeries Neo sustavima koji omogućuju široki spektar rješenja, PowerSeries Neo tipkovnice su dostupne u velikom broju opcija kao rješenje za bilo koju vrstu instalacija. Izbor opcija je širok, od modela sa zaslonom osjetljivim na dodir, do klasičnih modela prilagođenih svim korisnicima. Dostupne su u različitim opcijama prikaza, sve do PowerG modela bežičnih tipkovnica kao i modeli s ugrađenim primopredajnicima. Zajednički nazivnik su jednostavnost instalacije, jednostavno programiranje i user-friendly sučelje.

Kratki pregled DSC-ovog PowerSeries Neo – cjelovitog hibridnog žičanog i bežičnog sigurnosnog sustava za velike stambene i lake komercijalne prostore možete pogledati na slijedećem videu: 

Više o proizvodima protuprovalne zaštite možete pogledati: Više o proizvodima 

Druga generacija IP intefona vodećeg svjetskog dobavljača – Hikvision

 

Hikvision, vodeći svjetski dobavljač inovativnih proizvoda i rješenja za video nadzor, objavio je svoju drugu generaciju IP video interfonskog sustava. Ovaj sustav korisnicima pruža sigurno okruženje za život zahvaljujući kvaliteti slike visoke razlučivosti, jednostavnom upravljačkom sučelju i fleksibilnoj kombinaciji.

Pogledajte video kako biste vidjeli kako naš IP interfonski sustav druge generacije nudi jednostavnije i učinkovitije rješenje za unos video zapisa.

 

 

 

Proizvode možete pogledati na slijedećem linku: Više o proizvodima