Sicurezza 2015 – međunarodni sajam sigurnosti

SICUREZZA

 

Želeći ići u skladu s novim tehnologijima, zahvaljujući kojima nova rješenja s internetom postaju sofisticiranija, gdje sustavi međusobno komuniciraju povezani u jedinstvenu mrežu, posjetili smo jedini međunarodni sajam sigurnosti koji se održava u Italiji (u gradu Milano) i jedan od vodećih u Europi – SICUREZZA 2015.

Sajam koji traje od 3. do 5. studenog, na jednom mjestu objedinjuje stručnjake i izlagače iz područja protuprovalnih sustava, videonadzora, vatrodojavnih sustava, kontrole pristupa, sistema za automatizaciju domova i zgrada, ICT sigurnosti, obavještajne djelatnosti i antiterorizma, proizvoda i usluga za policiju te privatne i zaštitarske tvrtke.

 

Nove IP kamere proizvođača HIKVISION!

Hikvision_LightFighter_series

U skladu sa najnovijim trendovima naše industrije, donosimo Vam novu seriju IP kamera: “Light Fighter” i “Dark Fighter”. Kamere odlikuju visoke performanse, te izrazita prilagođenost uvjetima okoline, odnosno intenzitetu svijeta.

Kratak video sa snimkom kamere iz serije možete pogledati niže.

Dobrodošli na novu web stranicu Plane Tehnike!

ribbon-cutting (1)

Poštovani klijenti, predstavljamo Vam novu web stranicu na kojoj ćete brzo i jednostavno moći pregledati naš asortiman, naručiti robu ili nas angažirati u svrhu realizacije najboljeg rješenja tehničke zaštite za Vas!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte, te očekujte brzu intervenciju naših stručnjaka!

Vaša Plane Tehnika